Receptprovning: glutenfritt fröknäcke

  
Blev sugen på att prova detta recept på glutenfritt knäckebröd med frön. Äter sjukt mycket knäckebröd och tänker att jag vill dra ner på det, men hur då?! Om jag åtminstone varierar mig borde det ju ändå bli liiite mer balanserat. 

Utvärdering: gick snabbt att göra, bara röra ihop en gröt av ingredienserna och trycka ut på en plåt och så grädda en timme i ugnen. Det enda luriga var att få ut smeten/degen jämnt och tunt på plåten. Hann prova några varianter som bland annat involverade plastpåsar, bakplåtspapper och ett bordsunderlägg med Pippi Långstrump på innan jag kom fram till den vinnande metoden, att pudra över majsmjöl och så helt enkelt kavla skiten/degen/smeten.

Smaken var himmelsk! Och båda barnen gav brödet tummen upp. (!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s